Sabiha Gökçen Anaokulu
ALAATTİN MAH. ALAATTİN SK. BURSA TİCARET SANAYİ ODASI KONTEYNER KENTİ NO: 1/5 İÇ KAPI NO: 1 ANTAKYA / HATAY
0(326) 213 38 43

VİZYON

Çocuklarımızın okul öncesi hazırlıklarını bütün gelişim alanlarında(bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel, özbakım) tamamlayabilmeleri için; Her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmek, Benlik algısını güçlendirerek, öz güvenini kazanmasına yardımcı olmak, Yaşıtlarına ve yetişkinlere karşı kendini ifade edebilme becerisini geliştirmek, Yetişkinlerden bağımsız hareket etme becerilerini geliştirebilmek, Öğrenmeye karşı merak ve istek uyandırabilmek, Öğrenmeyi öğretebilmek, Grup dinamiği içinde aktif katılımını teşvik etmek, Takım çalışmasının olumlu sonuçlarını yaşamasını sağlamak, Gruptaki her üyenin önemli olduğunu hissetmesini sağlamak, Kendine ve çevresine karşı sorumluluk bilincini geliştirebilmek, Hayal gücünü teşvik etmek, Oyun aracılığı ile zihinsel keşif olanaklarını sağlamak.

MİSYON

Özgür ve sevgi dolu bir ortamda ülkemizin yarınlarına hizmet edecek mutlu çocuklar yetiştirmede öncü kurum olmak.

BAŞARILAR

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi ödül süreci kapsamında Kaliteli Kurum, Okul ve Kaliteli Ekip dallarında yapılan yarışmalarda, okulumuz 2011 yılında Hatay Merkez İlçe “Kaliteli Ekip” ve “Kaliteli Okul” dallarında üçüncülüğe uygun görülmüştür.

İkili Öğretim

Sabah Grubu : 07:30 - 12:30 Öğlen Grubu : 12:30 - 17:30